Rijwoning

In het hart van de nieuwe woonwijk komt u de rijwoningen tegen. Deze royale geschakelde woningen zijn elegant en lenen zich perfect voor starters en jonge gezinnen. De woningen kenmerken zich door hun eigen karakter, wat mede gecreƫerd wordt door de gekeimde delen op de voorgevel. Verder beschikken ze over een mooie tuin waarbij de woningen voorzien zijn van een buitenberging.

Tweekapper

Verdeeld over het gehele plan ziet u de stijlvolle twee-onder-een kap woningen. De woningen zijn verdeeld in diverse types met verschillende unieke voorgevels. Het ene type heeft een statig uiterlijk gecreƫerd door de symmetrische voorgevel met grote raampartijen en een gekeimde strook in het midden van de voorgevel. Een ander type heeft een speels uiterlijk doormiddel van de verschillende raampartijen en gekeimde delen. Verder zijn beide types ruim van opgezet en voorzien van een garage met opstelplaats voor de auto ervoor.

Vrijstaand

Op ruime percelen aan de oostzijde van Albano lob C bevinden zich 2 vrijstaande woningen. Uniek aan deze woningen zijn de kopgevels en de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Daarnaast beschikken ze over een ruime voor- en achtertuin en een garage met ervoor een opstelplaats voor een auto. Van binnen zijn de woningen bijzonder ruim en praktisch opgezet, waardoor u onder meer kunt genieten van de woonkeuken en de royale woonkamer.